24. novembra 2012

MTV EMAs 2012

11. Novembra 2012 sa v Nemeckom Frankfurte konalo odovzdávanie cien "MTV EMAs 2012".  Celý večer moderovala Heidi Klum. Počas show vystupovali i nominovaní speváci a hudobné skupiny. Ceny si odniesli víťazi rôznych kategórií:
                                                     
Biggest Fans - One Direction
Najlepšia speváčka - Taylor Swift
Najlepší Song - Carly Ray Jepsen " Call me maybe "
Najlepší spevák - Justin Bieber
Najlepší HIP-HOP - Nicki Minaj
Najlepší Electronic -David Gueta
Najlepší Live -Taylor Swift
Najlepší Look - Taylor Swift
Najlepší nováčik - One Direction
Najlepší Push - Carly Ray Jepsen
Celosvetový počin - Han Geng
Najlepší Alternative - Lana Del Rey
Najlepší World Stage - Justin Bieber
Najlepšie video - Psy- Gangnam style
Najlepší Rock - Linking Park
Najlepší Pop - Justin Bieber 


Odovzdávania cien sa okrem nominovaných spevákov a skupín zúčastnilo aj mnoho známych hercov a iné osobnosti svetového showbiznisu. Veľa z nich sa predviedlo v na mieru ušitých šatách od svetových návrhárov.

S výsledkami MTV EMAs 2012 boli fanúšikovia vcelku spokojní. Teenagerské idoly Justin Bieber a One Direction si domov odniesli až dve ocenenia. Nás však zaujímalo, kto si odnesie cenu za alternatívnu hudbu. Cenu získala Lana Del Rey. Hoci jej hudba je poväčšine popová, spája v nej rôzne prvky iných žánrov. No najmä jej vlastné texty a videoklipy sú naozaj ladené alternatívnym štýlom, čím sa  výrazne odlišuje od ostatných popových spevákov.

Lana prišla spolu so svojím priateľom. Na pódiu vyhlásila cenu za "Best Female Artist", ktorú získala Taylor Swift. Onedlho však bola znova pozvaná pred výsledkovú tabuľu, kde jej oznámili, že vyhrala cenu za "Best Alternative". Z ocenenia mala veľkú radosť a zdalo sa, že je zo svojej výhry aj dosť prekvapená.


Zdroje použitých obrázkov:
uk.eonline.com
www.dailymail.co.uk
zetaboards.com 

Dominika

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára